Regels bij muziekles

Wat zijn de regels over afmelden? Welke regels zijn er over studeren thuis? Wat is nodig om aan te schaffen? Hoe kom je aan muziek? Wat zijn afspraken over betaling? Wat zijn afspraken over foto’s op de website?

Wat zijn de regels over afmelden?

Het is voor mij belangrijk om de tijd goed te benutten! Dus ik wil graag dat je 24 uur vooraf afmeldt. Tenzij je ziek bent, dan mag het dezelfde ochtend nog.

Wat zijn regels bij studeren thuis?

Ik verwacht wel dat je studeert. Daarover maken we samen afspraken. Zonder studeren is het lastig om verder te komen.

Wat is nodig om aan te schaffen?

Tot slot heeft niet iedereen een instrument voorhanden. Hierover kunnen we ook overleggen. Soms kan je een instrument huren of lenen.

Naast je instrument heb je ook eventueel andere spullen nodig: muziekstandaard, kist met spullen (hars, schoonmaakdoek, stemapparaat e.d.) of bladmuziek. En een schrift om aantekeningen in te maken.

Hoe kom je aan muziek?

Voor het aanschaffen van muziek zijn regels. Degene die de muziek heeft gemaakt heeft auteursrechten. Het is belangrijk hier goed rekening mee te houden. Wanneer je muziek voor privegebruik koopt gaat het goed. Dus ik laat de leerling de muziek zelf kopen of van internet afhalen. Let op de rechten op de site!

Wat zijn de regels voor betaling?

Officiële regels heb ik in mijn algemene voorwaarden gezet. Deze staan op de website en zijn daarmee toegankelijk voor iedereen.

Twee belangrijke regels zijn dat je binnen twee weken betaald en dat je op je op tijd afmeld. Graag 24 uur vooraf. Uitzonderingen zijn mogelijk als er bijzondere omstandigheden.

Wat zijn regels voor foto’s op de website?

Na de eerste les krijg je een inschrijfformulier mee. Hierin onderteken je ook voor wel/niet toestemming om foto’s en films te maken tijdens de lessen. Andere regels over privacy zijn te vinden in het privacybeleid.

Translate