Muziekles piano

Wat is een pianoles? Wat maakt een pianoles leuk? Wat maakt deze les anders? Wat maakt de muziekles bij mij extra interessant? Welke regels zijn er?

Wat is een pianoles?

Een pianoles bestaat uit opwarmen, toonladders en theorie, leuk stuk spelen en afsluiten met een uitsmijter.

Extra: les pianobegeleiding

Op zondag 17 juni van 11.00-13.00 is er een extra les begeleiden op de piano bij een nummer. Het gaat om begeleiding met accoorden.

Wat maakt een pianoles leuk?

Het leuke van de les is dat je altijd vrolijk wordt van spelen. Het maakt niet eens uit hoeveel je doet of hoe heftig je bezig bent. Je hersenen willen dit en maken endorfine aan. Ook als je eenvoudige toonladders speelt.

Juist om het beheerst te doen en in regelmatig tempo. Ook twee noten tegelijk aan kunnen slaan, is al heel wat!

Wat maakt een les bij mij anders?

Mijn insteek is dat iedereen kwaliteiten heeft. Dus schaam je niet bij mij. Laat je lekker gaan, ook al maak je fouten. Het gaat om het plezier. En soms even streng zijn, en je op je plek zetten, zodat je ook nauwkeurig leert spelen.

Wat maakt een muziekles bij mij extra interessant?

Je mag zelf je muziekstukken uitzoeken. Ik ga je niet een bepaalde richting opduwen. Ook is het doel niet perse naar het conservatorium gaan. Maar de lol van samenspelen, voor jezelf spelen en plezier hebben in spelen, dat staat centraal.

Samenspel optreden
Goudraad Muziek optreden

Welke regels zijn er?

Veel regels heb ik niet. Behalve 24 uur vooraf afbellen, anders helaas wel betalen. Het is voor mij belangrijk om de tijd goed te benutten!

Daarnaast verwacht ik wel dat je studeert. Daarover maken we samen afspraken. Zonder studeren is het lastig om verder te komen.

Tot slot heeft niet iedereen een instrument voorhanden. Hierover kunnen we ook overleggen. Soms kan je een instrument huren of lenen.

Officiële regels heb ik in mijn algemene voorwaarden gezet. Die krijg je mee bij de mail met de factuur (betalingsgegevens) voor de les. Binnen twee weken betalen graag!

Translate